Passie voor wegenbouw

Over NA-Infra

Onze werknemers zijn allemaal heel verschillend maar een ding hebben ze gemeen: Ze hebben allemaal een passie voor de wegenbouw. Met de combinatie van gemotiveerde mensen en goed onderhouden materieel bieden wij een compleet pakket aan voor onze opdrachtgevers. Hierbij is asfalt het sleutelwoord.

Dankzij onze platte bedrijfsstructuur zijn de lijnen in ons bedrijf kort. Daarom kunnen wij snel en goed schakelen.

Frezen van asfalt en fundaties

De meeste opdrachten beginnen met het verwijderen van het oude asfalt. NA-Infrastructuur B.V. biedt de mogelijkheid om het frezen en afvoeren van het asfalt op een juiste en duurzame manier uit te voeren. Zo wordt het oude teervrije asfalt hergebruikt voor het maken van nieuw asfalt. Het teerhoudende materiaal wordt afgevoerd naar een erkende thermische reinigingsinstallatie in Nederland.

Profileren en verdichten van onderbanen

Na sloop komt opbouw. Dat begint bij de onderbaan. Om een duurzaam stuk asfaltwerk te kunnen leveren is een onderbaan erg belangrijk. Hierbij speelt profiel, maatgevende referenties en verdichting de hoofdrol. Al deze punten moeten kloppen voor het beste eindresultaat.

NA-Infrastructuur B.V. kan een goede onderbaan realiseren waarna de onderbaan gemeten wordt op profiel en verdichting. Dit wordt in een rapportage aan de opdrachtgever overgedragen.

Na goedkeuring kan het asfalteren beginnen.

Leveren en aanbrengen van asfalt

De kerntaak van NA-Infrastructuur B.V. is het leveren en aanbrengen van asfalt. Ook kunt u bij ons terecht voor schelpenasfalt en asfalt in verschillende kleuren zoals geel, blauw, grijs en rood. Daarnaast brengen wij waar nodig ook slijtlagen aan en voeren onderhoud uit. Dat verlengt de levensduur van het asfalt.

Van voetpad tot rijksweg en van rotonde tot dijkbekleding, NA-Infrastructuur B.V. maakt het voor u. Kortom; overal waar asfalt in zit kunnen wij verwerken. Hierin speelt het (onder)aannemen van de werkzaamheden de hoofdrol.

Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden van NA-Infrastructuur B.V. staan wij u graag telefonisch te woord of komen voor een vrijblijvend gesprek bij u langs.

Bent u nieuwsgierig geworden? In het fotoalbum vindt u foto’s van onze werkzaamheden.