ASFALT REPAREREN

Net als alle andere soorten wegverharding onderhoud nodig heeft, heeft ook asfalt onderhoud nodig. Met name weersinvloeden, belastingen en strooizout zijn de boosdoeners als het gaat om bijvoorbeeld gescheurd asfalt. Wij adviseren dan ook altijd om na de winterperiode een goede controle te laten doen over de staat van het asfalt. Vaak kunnen er scheuren ontstaan in het wegdek. Door hier op tijd bij te zijn, zorgt u ervoor dat de scheuren beperkt blijven. Daarom is het verstandig om tijdig te beginnen met asfalt herstellen!

Er zijn diverse mogelijkheden om beschadigd asfalt te herstellen. Er wordt vaak gedacht dat schade alleen te herstellen is door het asfalt te verwijderen maar dit hoeft zeker niet altijd. In vele gevallen zijn asfaltreparaties, die kleinschalig van aard, zijn een prima oplossing. Het voordeel hiervan is de beperkte overlast en de lage kosten. Door het tijdig laten uitvoeren van werkzaamheden kunnen grootschalige asfaltreparaties voorkomen worden of in vele gevallen met enkele jaren uitgesteld worden, dit alles zonder dat de asfaltkwaliteit eronder lijdt.

Wat zijn veelvoorkomende asfaltschades?

Als klanten bij ons aankloppen, doordat ze asfaltschade hebben, merken we dat het vaak om asfaltscheuren gaat. Dit zijn kleine, maar wel belangrijke reparaties die voor de levensduur van het asfalt zeker niet te lang op zich moeten laten wachten. Maar er zijn ook andere, misschien meer ingrijpende asfaltschades. Denk aan:

 • Scheurvorming
 • Schrale oppervlakten
 • Gaten in de weg
 • Waterplassen op het asfalt
 • Verzakking van het wegdek
 • Spoorvorming
 • Kabelsleuven
 • Mechanische schade

Alle bovenstaande asfaltschades zijn te verhelpen. Dankzij onze eigen machines, asfaltvoorraad en kundig personeel kunnen wij snel en efficiënt u helpen de asfaltreparaties uitvoeren. U vraagt, wij draaien!

OFFERTE

Laat een bericht achter en we reageren binnen 48 uur.

Welke asfaltreparaties voeren wij uit?

Natuurlijk kunt u altijd de asfalt reparatiewerkzaamheden zelf uitvoeren, maar het blijft specialistisch werk. Vaak dient u over dure machines te beschikken. Daarom is het ook verstandig de asfalt reparatie te laten uitvoeren door een specialistisch bedrijf. Voor onze klanten voeren wij voornamelijk onderstaande asfaltreparaties:

TYPEN SCHADES GESCHIKT VOOR REPARATIE

 • Asfaltscheuren reparatie
 • Sealen van schrale oppervlakten
 • Uitvullen en opvullen van gaten in het asfalt
 • Bij nood; koud asfalt reparatie werkzaamheden
 • Verzakking
 • Spoorvorming
 • Kabelsleuven
 • Mechanische schade
NA-Infra Hotbox Asfaltreparatie Calamiteiten
NA-Infra Hotbox Asfaltreparatie Calamiteiten
NA-Infra Hotbox Asfaltreparatie Calamiteiten

Asfaltscheuren repareren

Door weersinvloeden, zware belasting en strooizout kan asfaltschade ontstaan in de vorm van gaten en scheuren. Om scheurdoorgroei te voorkomen is het van belang dat de scheuren tijdig worden gerepareerd. Deze reparatie wordt gedaan middels warme giet bitumen. De scheur wordt schoongemaakt en gevuld met dit bindmiddel. De bitumenvulling wordt daarna afgestrooid met fijne split zodat er vrijwel direct weer overheen gereden kan worden. Na dit proces is de levensduur van het asfalt verlengd en kan er weer veilig van het oppervlak gebruikt gemaakt worden.

Warm asfalt reparatie

Om reparaties aan het wegdek uit te voeren wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van bitumen. Bitumen is een substantie dat achterblijft bij de verwerking van ruwe aardolie. Een van de meest belangrijke eigenschap van bitumen is de hechting. Bitumen hecht bijzonder goed, maar dat dient dan wel als het vloeibaar is, warm dus. Om gaten te vullen, scheuren te repareren of het wegdek verhogen bij verzakkingen, is bitumen het middel. Vanuit onze locatie kunnen wij bitumen warmhouden dankzij onze hotbox. Zo kunnen wij on the spot direct beginnen met het asfalt herstellen.

Koud asfaltreparatie

De vorstperiode zorgt ervoor dat er soms gaten in het asfalt ontstaan. Deze gaten kunnen gevaarlijk zijn en daarom is het van belang dat deze schade tijdig wordt gerepareerd. Een snelle maar tijdelijke oplossing hiervoor is koudasfalt. Middels deze spoedreparatie worden de gaten snel gedicht en is direct gevaar en hinder afgedaan. Koudasfalt wordt handmatig aangebracht en wordt middels een trilplaat verdicht voor de optimale verdichting. Uiteindelijk zullen gaten of scheuren weer terugkomen en dus is een definitieve reparatie onvermijdbaar.

Verzakking asfalt

Omdat asfalt in de loop van de jaren verouderd kan het afbrokkelen of verzakken. Verzakking wordt vaak veroorzaakt door een verslechterende ondergrond. Om te voorkomen dat een terrein in zijn geheel moet worden opgeknapt is het belangrijk dat asfaltreparaties tijdig worden uitgevoerd. Bij verzakking, waterplassen of oneffenheden is het niet altijd nodig om een geheel nieuwe asfaltlaag aan te brengen. Een reparatie hiervan wordt vaak gedaan door een deel van het oppervlak te frezen

Ik wil graag dat mijn asfalt herstelt wordt

Heeft u beschikking tot een geasfalteerd terrein, oprit of wegdek en ziet u dat er scheuren, gaten, waterplassen of verzakkingen zijn ontstaan? Wacht daarmee niet te lang. Neem dan contact op met NA-Infra om u hiermee te helpen. Wij komen ter plekke en kijken naar de ernst van de asfaltschade en gaan er altijd voor om het direct te verhelpen. Bel met tel:0648470861, mail naar info@na-infra.nl of vul het contactformulier in.

Bel nu: 0321 700 208