VLOEISTOFDICHT

WAT IS EEN VLOEISTOFDICHTE VLOER?

Om de asfaltverharding vloeistofdicht te maken kan er een SAMI-constructie aangebracht worden. Dit staat voor Stress Absorbing Membrane Interlayer en zorgt voor een waterdichte en scheurremmende laag tussen twee asfaltlagen óf een laag asfalt en beton. De constructie neemt zowel horizontale als verticale spanningen op die vanuit de onderlaag kunnen ontstaan. Een SAMI-emulsie beschermt de bodem en het grondwater tegen verontreiniging en scheurdoorgroei. 

TOEPASSINGEN

SAMI is een elastische en vloeistofdichte bitumenlaag welke gebruikt wordt voor het maken van een vloeistofdichte asfaltconstructie of een spanningsabsorberende tussenlaag in de constructie. Deze hoog gemodificeerde bitumenemulsie kan op een vochtige ondergrond worden aangebracht zonder dat er concessies aan de kwaliteit worden gedaan. SAMI wordt vaak toegepast als vloeistofdicht membraan op recycle terreinen als vloeistofdichte vloer en op brugdekken.

OFFERTE

Laat een bericht achter en we reageren binnen 48 uur.

VOORDELEN

Het aanbrengen van een SAMI laag, ook vaak waterdicht membraan genoemd, maakt een asfaltverharding vloeistofdicht. Passend en specialistisch materiaal maakt het mogelijk dat SAMI in alle noodzakelijke situaties aangebracht kan worden. In situaties waar twee lagen tegen elkaar liggen verhoogt SAMI de duurzaamheid en de levensduur. Andere voordelen zijn:

  • Beschermt de bodem en de ondergrond tegen verontreiniging
  • Duurzame asfaltverharding
  • Scheurremmend 
  • Geeft een constructieve toevoeging

Bel nu: 0321 700 208