ASFALTEREN

Bent u op zoek naar een betrouwbare specialist op het gebied van asfalteren? Dan bent u bij NA-Infra aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en het asfalt aanbrengen voor verschillende & uiteenlopende projecten.  Denk bijvoorbeeld aan zowel zakelijk als particulier asfalteren, asfalt repareren en asfalt onderhoud. Asfalteren is dé kernactiviteit van NA-Infra en dus bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit asfalt in combinatie met efficiëntie in uitvoering.  

Voor opdrachtgevers in diverse sectoren verzorgen wij asfaltverhardingen, maar ook halfverharding. Denk hierbij aan de industrie, de agrarische sector en de recreatiebranche en gemeentelijke opdrachten. Ook voor overheidsprojecten en particuliere terreinen verzorgen wij asfalt. We zijn flexibel, denken mee en spelen adequaat in op elke situatie. Een ‘afwijkend’ project vormt voor ons geen uitzondering. Onze ruime ervaring in het asfalteren en herstellen van verschillende oppervlaktes maakt ons de juiste partij voor o.a. het asfalteren van gemeente,- en provinciale wegen, parkeer,- en bedrijfsterreinen, sportvelden en park,- en bospaden.

ASFALT ALS WEGVERHARDING

Asfalt is zeer geschikt voor de verharding van opritten, inritten en parkeerterreinen. Maar ook in loodsen of fabriekshallen is een asfaltvloer een gepaste oplossing. Bijkomend voordeel van een geasfalteerde vloer is dat er weinig onderhoud nodig is. Daarnaast is het oppervlak na het asfalteren snel te gebruiken en te berijden. De keuze voor asfalt betekend een keuze voor een duurzame en kwalitatief sterke ondergrond.

OFFERTE

Laat een bericht achter en we reageren binnen 48 uur.

WAAROM KIEZEN VOOR ASFALT?

De kenmerken van asfalt zijn dat het sterk en duurzaam is. Daarbij oogt het ook nog eens strak en is het relatief goedkoop wanneer het voor grote(re) oppervlaktes gebruikt wordt. Ook ligt de prijs relatief laag ten opzichte van andere soorten wegverhardingen. Dit maakt asfalt een logische keuze wanneer er een verharding aangebracht moet worden op zowel een klein aantal m2 als grote terreinen. Daarnaast is asfalt volledig recyclebaar wat maakt dat het een zeer duurzaam product is. 

ASFALT VOOR PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN

Een parkeerplaats, terrein of oprijlaan is meestal de eerste indruk die bezoekers krijgen van een bedrijf. Met een goed geasfalteerd wegdek is deze gegarandeerd positief! Voor zowel de zakelijke klant als de particuliere opdrachtgever; NA-Infra is de juiste partner voor diverse asfalteringsdiensten. Ook bijzondere toepassingen zoals het asfalteren van kartbanen en circuits kunnen wij voor u uitvoeren.

WELKE VOORDELEN HEEFT ASFALT?

  • Lange levensduur
  • Geluidsreducerend 
  • Weinig trillingshinder
  • Strak en egaal
  • Duurzaam
  • Snel in gebruik te nemen
  • Onderhoudsarm
  • Weinig tot geen onkruid
  • Diverse kleurmogelijkheden

ASFALT VOOR PARTICULIEREN

Een goede bereikbaarheid via toegangswegen is van groot belang. NA-Infra is gespecialiseerd in het asfalteren voor grote organisaties maar daarnaast brengen wij ook regelmatig asfalt aan op particuliere terreinen. Denk hierbij aan het asfalteren van opritten, wandelpaden door een landgoed en andere toegangswegen richting een woning.  In tegenstelling tot bestraten resulteert het asfalteren van een oprit of pad in een stevige verharding die een bijzonder comfortabele rijervaring biedt. Daarnaast ziet het er ook nog eens strak uit en is het relatief goedkoop in aanleg.

ASFALT VOOR BEDRIJVEN

Aan verhardingen voor bedrijventerreinen worden vaak specifieke eisen gesteld. Denk hierbij aan vloeistofdichtheid, bedrijfsvoering, hygiëne en visuele aspecten. Asfalt kan aan al deze eisen voldoen. Daarnaast is het bij terreinen in de industriële sector uitermate belangrijk dat de asfaltconstructie bestand is tegen de meest extreme condities. Het asfalt in deze sector wordt namelijk vaak herhaaldelijk zwaar belast. Het is dan ook van groot belang dat het asfalt in deze sector aan de strengste kwaliteitseisen voldoet. De agrarische branche stelt andere specifieke eisen aan de wegverharding, speciaal voor veeteeltbedrijven is er zuurbestendig asfalt. In de dagelijkse praktijk geen omkijken hebben naar uw terrein? NA-Infra zorgt voor de juiste asfaltverharding welke in elke situatie optimaal functioneert. 
Bel nu: 0321 700 208