WEGENBOUW PERSONEEL

PERSONEEL VERHUUR BIJ NA-INFRA

Het kan voordelig zijn om personeel in te huren voor het aannemen van een omvangrijk project of om (langdurige) uitval van personeel op te vangen. Bij een tekort aan capaciteit of ziekte kan NA-Infra snel en adequaat assisteren in de verhuur van specialistische vakmannen. Voor de infrasector kunnen wij voorzien in alle benodigde asfalt experts met de juiste kennis zoals uitvoerders, machinisten, chauffeurs en afwerkers.

NA-Infra Wegenbouwpersoneel verhuur
 • Machinist
  De machinist bedient en bestuurt de asfaltspreidmachine. De machinist is verantwoordelijk voor de bediening van de spreidwormen en het bepalen van de richting voor de aan te leggen asfaltlaag.
 • Balkmannen
  De balkman bepaalt samen met de machinist de dikte en de breedte van het asfalt. De verantwoordelijkheid van de balkman is het bepalen van de laagdikte, breedte en helling van het oppervlak.  
 • Asfaltuitvoerders 
  Een asfaltuitvoerder speelt een belangrijke rol bij het realiseren van een asfaltwerk. De asfaltuitvoerder is verantwoordelijk voor de aansturing van het project, de logistieke organisatie op locatie en het bewaken van de eisen die aan het werk worden gesteld.
 • Walsmachinist
  Het verdichten en egaliseren van het asfalt wordt gedaan door middel van een wals. Het walsen van het asfaltwerk is precisiewerk, een walsmachinist met oog voor detail is een eerste vereiste. 
 • Asfaltafwerker
  Een afwerker voert handwerkzaamheden rondom de asfaltmachine uit. De hoofdtaak van een asfaltafwerker is het afwerken van de randen en naden van het asfalt.
 • Spuitwagenchauffeurs
  De chauffeur van de kleefwagen levert de kleefwagen met schaftkeet op ieder project. De kleefwagenmachinist brengt de kleef aan en is verantwoordelijk voor het op peil houden van de water,- en gasolie voorraad en het aftanken van de asfaltmachines.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Laat een bericht achter en wereageren binnen 48 uur.

+31 (0) 648470861

Bel nu: 0321 700 208