PARTICULIER ASFALTEREN

ASFALTEREN VOOR PARTICULIEREN

Een veelvoorkomend asfaltwerk voor particulieren is het asfalteren van een oprit of een toegangsweg naar een (boeren)erf. Net zoals een oprit aangekleed kan worden met kiezels of klinkers, kan een oprit ook voorzien worden van asfalt. Wilt u op uw terrein of oprit een asfaltverharding laten aanleggen of bent uw benieuwd naar de voordelen? Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden graag.

DE VOORDELEN VAN EEN GEASFALTEERDE OPRIT

Vaak wordt er gekozen voor het asfalteren van een oprijlaan wanneer deze reeds voorzien is van een dergelijke halfverharding, zoals split of gebroken puin. De keuze voor een geasfalteerd wegdek wordt grotendeels gebaseerd op zowel het aanzicht als vanuit praktische overwegingen. Een wegverharding zoals asfalt heeft als groot voordeel dat het weinig onderhoud nodig heeft, het is strak en oogt egaal. Door dit vlakke en sterke materiaal is er geen ongemak van opstuivend zand, gaten in de ondergrond vanwege regenval en sporen zoals dat bij een halfverharding wel het geval is.

OFFERTE

Laat een bericht achter en we reageren binnen 48 uur.

DE WERKWIJZE VAN NA-INFRA

NA-Infra beschikt over het meest geavanceerde materiaal waarmee alle voorkomende asfaltwerkzaamheden in eigen beheer kunnen worden uitgevoerd. Wanneer u erover nadenkt om uw oprit, erf op oprijlaan te voorzien van asfalt, kies dan voor NA-Infra. We zorgen ervoor dat er binnen 48 uur een specialist bij u langs komt welke u voorziet van passend advies. Uiteraard zorgen we voor minimale hinder wanneer de werkzaamheden worden uitgevoerd. Daarnaast wordt er bij het asfalteren van het oppervlak rekening gehouden met de afwatering. Voor een goede afvoer van het regenwater wordt vaak een afschot van 1.5 tot 2% geadviseerd.

HET STAPPENPLAN

1. Een ervaren specialist bezoekt op afspraak de locatie.

2. Doorspreken van het project en bekijken van de mogelijkheden.

3. Advies aan de hand van het doeleinde en de bestemming van het terrein.

4. Een op maat gemaakte offerte binnen 48 uur.

5. Start werkzaamheden: asfalteren (mits nodig – frezen of profileren en verdichten van de onderbaan).

6. Efficiënte en snelle uitvoering van de werkzaamheden, er is geen nabehandeling nodig. Het asfalt is dezelfde dag nog berijdbaar!

 

In veel gevallen is de oprit of oprijlaan welke geasfalteerd moet worden onderdeel van een bedrijventerrein zoals bijvoorbeeld een boerenerf. Wanneer dit de enige toegangsweg is kan dit problemen veroorzaken waardoor de bedrijfsvoering niet optimaal uitgevoerd kan worden. Denk hierbij aan de toevoer door bevoorradingsauto’s richting bijvoorbeeld een melkveehouderij. In samenspraak met NA-Infra worden de werkzaamheden ingepland op tijden dat het geen belemmering vormt voor de opdrachtgever.

Interesse in een door asfalt verhard buitenterrein? Neem snel contact met ons op en wij adviseren u graag over de best passende oplossing!

In

VOORDELEN

  • Geen onkruidgroei
  • Minder kans op verzakking
  • Onderhoudsarm
  • Sterke en duurzame verharding
  • Eenvoudig sneeuw,- en ijsvrij te houden

VEELGESTELDE VRAGEN

 

1Hoelang moet asfalt uitharden?

Het geasfalteerde wegdek moet afkoelen voordat het in gebruik te nemen is. De mate waarin het afkoelt is afhankelijk van de buitentemperatuur.

2Wat is de duur van de klus?

De duur van de klus is afhankelijk van de grootte van het terrein en de constructie. In veel gevallen duren de werkzaamheden voor het aanleggen van een geasfalteerde oprit of oprijlaan 1 dag.

3Wanneer kun je er weer gebruik van maken?

Het asfalt is direct overrijdbaar zodra het afgekoeld is.

Particulier asfalteren - NA Infra
NA-Infra Particulier asfalteren oprijlaan oprit toeangsweg
NA-Infra Particulier asfalteren oprit
NA-Infra Particulier asfalteren oprijlaan oprit toeangsweg
Bel nu: 0321 700 208