VERHUUR

INFRAVERHUUR ASFALTVERWERKING

NA-Infra B.V. is gespecialiseerd in het verhuren van complete asfaltploegen én wegenbouwmachines ten behoeve van asfaltverwerking. Wij beschikken over gemotiveerde en vakkundige medewerkers plus een breed scala aan professioneel materieel. Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor een succesvolle samenwerking voor uw wegenbouwproject dan bent u bij NA-Infra aan het juiste adres! We leveren maatwerk voor zowel kleinschalig werk als een omvangrijke klus. Een project voor de korte of lange termijn: we staan voor u klaar!

MATERIEELHUUR

Het machinepark van NA-Infra bestaat uit de meest hoogwaardige machines voor de wegenbouw. Wij assisteren bij uw project door middel van de inzet van een variatie aan materieel welke op basis van verhuur inzetbaar is. Heeft u wegens een technisch defect of tekort aan capaciteit machines nodig? NA-Infra beschikt over modern én goed onderhouden machines welke snel en flexibel inzetbaar zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hotbox met 10-tons asfaltcapaciteit voor onderhoud en spoedreparaties. Naast de standaard asfaltafwerkmachines zoals asfaltspreidmachines, walsen en kleefwagens beschikken we ook over een aantal uitzonderlijke aanbouwdeel machines zoals ons side-, en multipave systeem.

OFFERTE

Laat een bericht achter en we reageren binnen 48 uur.

PERSONEEL VERHUUR

NA-Infra kan u voorzien van zowel een kleine asfaltploeg als een grote asfaltploeg welke geheel zelfstandig asfaltwerken kan uitvoeren. Ook wanneer er behoefte is aan wegenbouwspecialisten zoals bijvoorbeeld walsmachinisten, spuitwagenchauffeurs, asfaltafwerkers of asfaltuitvoerders is NA-Infra de geschikte partner. Vakbekwame professionals zorgen ervoor dat ieder asfaltwerk tot in de puntjes verzorgd wordt opgeleverd. 
NA-Infra grote asfaltset

GROTE ASFALTSET

Benodigde materieelstukken inclusief bedienend personeel.

NA-Infra kleine asfaltset

KLEINE ASFALTSET

Benodigde materieelstukken inclusief bedienend personeel.

NA-Infra wegenbouwpersoneel personeel

PERSONEEL 

Vakkundige asfaltexperts voor ieder wegenbouwproject.

NA-Infra Tandemwals Hamm DV70i VS-OS

MATERIEEL

 Moderne wegenbouw machines voor ieder asfaltwerk.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Laat een bericht achter en we reageren binnen 48 uur.

+31 (0) 648470861

Bel nu: 0321 700 208