ZUURBESTENDIG ASFALT

WAT IS ZUURBESTENDIG ASFALT?

In de argrarische sector worden specifieke eisen gesteld aan de terreinverharding. Voor ieder modern veeteeltbedrijf in het wenselijk dat de ondergrond zuurbestendig is, vooral bij sleufsilo’s, kuil,- en mestplaten. 

Asfaltbeton dat niet zuurbestendig is kan worden aangetast wanneer het in aanraking komt met verschillende zuren. Hierdoor kunnen er stenen in het voer voor het vee belanden. Zuurbestendig asfalt is een asfaltbeton dat geschikt is om dit probleem te voorkomen. Door de samenstelling van het asfalt krijgen zuren geen kans om het asfalt aan te tasten.

TOEPASSING ZUURBESTENDIG ASFALT

Zuurbestendig asfalt voor loodsen, kuilgrassilo’s of sleufsilo’s is een specialiteit die toegepast wordt voor agrarische bedrijven. Voor het opslaan van kuilgras, mais, vruchten en groenten is dit type asfalt erg geschikt. In de praktijk blijkt dat dit asfalt helaas ook een grens heeft: sinaasappelschillen en citroenschillen zijn vaak te zuur waardoor deze het zuurbestendig asfalt wél kunnen aantasten.

OFFERTE

Laat een bericht achter en we reageren binnen 48 uur.

ZUURBESTENDIG ASFALT VAN NA-INFRA

Het aanbrengen van zuurbestendig asfalt is één van de specialiteiten van NA-Infra. Zowel het aanbrengen van een nieuwe zuurbestendige asfaltlaag in een sleufsilo als een vervangend stuk asfalt leggen behoort tot de mogelijkheden. Is de asfaltlaag in de betonnen kuilplaat kapot? Wij komen graag langs om dit te repareren! Heeft u vragen over zuurbestendig asfalt of twijfelt u of dit type asfalt de juiste oplossing is? Neem contact met ons op en wij adviseren u graag!

VOORDELEN

Zuurbestendig asfalt kent vele voordelen, zoals:

  • Vloeistofdicht
  • Duurzaam
  • Geschikt als vloer
  • Aan te brengen over bestaande ondergrond
NA-Infra Asfalteren Sleufsilo Zuurbestendig Asfalt
NA-Infra Asfalteren Sleufsilo Zuurbestendig Asfalt
NA-Infra Asfalteren Sleufsilo Zuurbestendig Asfalt
Bel nu: 0321 700 208